29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Samo danasnja djevojka je problematicna. Zokxy ce je maknuti. Ako vidite neki problem javi te mi na poruku. Eto tek sada vidim sve sto ste pisali.Ilirija, problem je garant operaChrome firefox i safari sve vide. Ie neznam ali moguce isto vidi
Ilirija, evo i u IE vidim sve kako treba.
Pokušao sam vratiti fotografiju u temi Antifašistički spomenici... jer je prijašnja nestala. Stavljena je pomoću Imageshacka koji mi je netragom nestao pa sam stavljo u privitak fotografiju koju imam pohranjenu.Ali, avaj! Privici su uvijek na dnu pa to ne izgleda baš najbolje.Već sam negdje o tome govorio, ali da opet ponovim.Može li se ikako napraviti da se fotka pomoću privitka postaviu na mjesto koje odabereš, kao npr. između teksta?
Citat: milić - 03.04.2016., 14:24:25Pokušao sam vratiti fotografiju u temi Antifašistički spomenici... jer je prijašnja nestala. Stavljena je pomoću Imageshacka koji mi je netragom nestao pa sam stavljo u privitak fotografiju koju imam pohranjenu.Ali, avaj! Privici su uvijek na dnu pa to ne izgleda baš najbolje.Već sam negdje o tome govorio, ali da opet ponovim.Može li se ikako napraviti da se fotka pomoću privitka postaviu na mjesto koje odabereš, kao npr. između teksta? Razgovarali o tome i sa adminom, ali bez odgovora
Ne može biti unutar teksta, ako je kao privitak dodana. Eto, sad imate odgovor. Zato služe kojekakvi servisi za smještaj fotografija, onda se "umetne" fotka gdje hoćeš, privitkom se samo "prikači" :-) ...
Citat: magnum.cro - 03.04.2016., 16:47:49Ne može biti unutar teksta, ako je kao privitak dodana. Eto, sad imate odgovor. Zato služe kojekakvi servisi za smještaj fotografija, onda se "umetne" fotka gdje hoćeš, privitkom se samo "prikači" :-) ...A kako na LPR-u može?
A lipo si mi objasnio! Očito je neka razlika u ''tipu'' foruma odnosno davatelja usluga?Meni nije problem, dapače lakše je, stavljati slike preko nekog servisa. Ali onda se dogodi da ta slika nestane nakon nekog vremena. I onda plači za njom...