29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
To je ulaz do kupališta ex hotela Park iz ul. J.P.Kamova i ja sam se tu cijelo ljeto kupao - zadnji put pred cca 2 tjedna. Bilo je otvoreno i stvarno ne mogu ni naslutiti tko bi to zatvorio.
Jucer ujutro kad sam se vracao s posla navratio sam se u disko, nekadasnji Milde Sorte, pa kasnije Palladium a danas Propuh! Evo kako je u(ne)redjen!...Znam da nije Rijeka danas ali bila je jucer...
Hotel Panorama. Navodno je to u vlasnistvu hrvatske gospodarske komore, čitaj Nadan Vidošević, i cekaju se bolja vremena... Cuo sam da su tu raznorazni direktori i rukovodioci vodili svoje tajnice i tako to... Naravno u onaj donji dio...
Citat: milić - 23.09.2012., 22:15:47To je ulaz do kupališta ex hotela Park iz ul. J.P.Kamova i ja sam se tu cijelo ljeto kupao - zadnji put pred cca 2 tjedna. Bilo je otvoreno i stvarno ne mogu ni naslutiti tko bi to zatvorio. Neće biti J.P.Kamova. Prije XIII divizije (mislim da se još uvijek tako zove).
Citat: ilirija - 24.09.2012., 20:42:30Loše vrijeme i svjetlo za fotografiranje ali pogled je nov
munje su super ispale