29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: KarlaRi - 07.09.2014., 07:53:55strašno... vozila sam se tuda u petak.... trajalo je i trajalo. tko zna što će biti sutra kad krene škola Jutros sam se htio,osvrnuti na ove fotke, ali nisam imao vremena. Daklem, vozio sam se u petak busom do Jadranskog trga. I malo je počela gužvica u Štrosmajerovoj. Pa onda bus skrene desno prema Školjiću. Onda prema benzinskoj pa prema Kontu . Mislio sam da nas šofer želi oteti. Palestinac, Rus, Talijan vrag zna što je... Pa od tamo...Ma šta ja tu pišem, valjda ste već prošli. Ja mislim da je to ludilo od regulacije i da je naš uvaženi, a noone postani, član Danijel Frka debelo zaribao. A intenzitet radova se vidi i na Ilirijinoj fotki, onoj uz Fjumeru-nedovoljanKad sam ja prolazio nije ih ni toliko bilo. Čini mi se da bi trebali raditi i noću. Znam šta to izaziva, ali...
strašno... vozila sam se tuda u petak.... trajalo je i trajalo. tko zna što će biti sutra kad krene škola
Ajde, da me se bar netko sjeti. Hvala Smješak mi ide od uha do uha jer sam iza svjetala nanjušio Opatiju. Vremeplov. Tenk ju, danke gracije, jekujem...
Citat: mikimiki - 03.09.2014., 09:45:55na Brašćinama, stupovi operatera mobilne mreže.....kamuflirani u lažni bor Ima i jedan između Bivia i Preluka .. zaboravio sam čiji, da li VIP ili Tele2.
na Brašćinama, stupovi operatera mobilne mreže.....kamuflirani u lažni bor
S desne obale Mrtvog kanala (preciznije terase konobe Na kantunu - pivo 16 kunas )
Citat: milić - 18.09.2014., 20:52:07S desne obale Mrtvog kanala (preciznije terase konobe Na kantunu - pivo 16 kunas )16 kuna da bih popio pivu između smrada Mrtvog kanala i smrada ceste kojom automobili izlaze s place. Radije uzmem pivu u BeKa za 6 kuna i popijem je na ovim klupicama. Smrad je isti, ali barem nema osjećaja da su me gulikože oderale.