29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
OpisSpecifikacije artiklaStanjeNovo: Potpuno novi, neiskorišteni, neotvoreni, neoštećeni artikl u originalnom pakiranju (gdje je pakiranje … Pročitajte više o stanju)Podržani tipovi pogonaHDDMarkaSeagateVrsta proizvodaInterni desktop pogonForm faktor3,5 inčaLinija proizvodaBarracuda ProBojaSrebrnaModelST12000DM0007Kapacitet pohrane12 TBBrzina okretanja7200 RPMCache256 MBVrsta pohraneSamo HDDZnačajkeNative Command Queuing (NCQ), PowerChoice, izdržljiv, Advanced Format 512e, podrška za Hot-PlugBroj proizvođačaST12000DM0007-FRSučelje SATA I, SATA II, SATA IIIKompatibilan s PCOpisRadi se o recertificiranoj Seagate tvrdom disku bez radnih sati.Seagate Barracuda Pro ST12000DM0007 – Tvrdi disk – 12 TB – intern – 3,5 inča – SATA 6 Gb/s – 7200 RPM – 256 MB cache.BarraCuda Pro predstavlja najnoviju generaciju proizvoda koji postoji već 30 godina i nudi vrhunsku pouzdanost.Ovi pogoni kombiniraju nevjerojatnu svestranost i fantastičnu brzinu s maksimalnom pouzdanošću.Pouzdana izvedba – Kreativni profesionalci i korisnici PC-a s visokim zahtjevima mogu se osloniti na ovaj pogon za zaštitu svojih podataka.
Samo da znate, informacije radi, ja sam ga upravo platio i čekam da dođe. Dobar je popust i mislim da se isplati uzet. Vidjet ćemo kada dođe, ali platio sam preko paypal-a pa sam miran :-)Uglavnom, Seagate Barracuda Pro 12TB Internal Hard Drive 206.00€Original price was: 324.00€.https://www.seagate.com/www-content/datasheets/pdfs/barracuda-pro-12-tbDS1901-7-1707US-en_US.pdf Citat:OpisSpecifikacije artiklaStanjeNovo: Potpuno novi, neiskorišteni, neotvoreni, neoštećeni artikl u originalnom pakiranju (gdje je pakiranje … Pročitajte više o stanju)Podržani tipovi pogonaHDDMarkaSeagateVrsta proizvodaInterni desktop pogonForm faktor3,5 inčaLinija proizvodaBarracuda ProBojaSrebrnaModelST12000DM0007Kapacitet pohrane12 TBBrzina okretanja7200 RPMCache256 MBVrsta pohraneSamo HDDZnačajkeNative Command Queuing (NCQ), PowerChoice, izdržljiv, Advanced Format 512e, podrška za Hot-PlugBroj proizvođačaST12000DM0007-FRSučelje SATA I, SATA II, SATA IIIKompatibilan s PCOpisRadi se o recertificiranoj Seagate tvrdom disku bez radnih sati.Seagate Barracuda Pro ST12000DM0007 – Tvrdi disk – 12 TB – intern – 3,5 inča – SATA 6 Gb/s – 7200 RPM – 256 MB cache.BarraCuda Pro predstavlja najnoviju generaciju proizvoda koji postoji već 30 godina i nudi vrhunsku pouzdanost.Ovi pogoni kombiniraju nevjerojatnu svestranost i fantastičnu brzinu s maksimalnom pouzdanošću.Pouzdana izvedba – Kreativni profesionalci i korisnici PC-a s visokim zahtjevima mogu se osloniti na ovaj pogon za zaštitu svojih podataka.
Gdje ste ga našli za tu cijenu?Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
NAPOMENA!Radi se o recertificiranoj Seagate tvrdom disku bez radnih sati.