29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
prema dostupnim mi informacijama, na toj lokaciji koja pripada općini Viškovo, gradi se nova radna zona, na kojoj će niknuti hale i sl. kao na Kukuljanovimu. Na večerašnjoj sjednici općinskog klanjskog vijeća će biti i vijećničko pitanje na ovu temu.
Ne razumijem! Što će vijećnik pitati na OV Klane jer što ima Klana (grubo rečeno) s Viškovom. Općine u dogovoru s županijom uređuju svoje urbanističke planove.Stvarno ne znam što bi trebala Općina klana - zabraniti izgradnju ind. zone?
Moj je komentar (ako sam bio na satu), da je od "davnina" našem gradu oduzeta mogućnost ikakve gradnje. Skučeni smo na minimalac.Što god itko od vas mislio, i bez obzira na lokalnu vlast, koja je kontra državne.
Citat: milić - 24.05.2022., 20:48:26Ne razumijem! Što će vijećnik pitati na OV Klane jer što ima Klana (grubo rečeno) s Viškovom. Općine u dogovoru s županijom uređuju svoje urbanističke planove.Stvarno ne znam što bi trebala Općina klana - zabraniti izgradnju ind. zone?Kako je doslovce tik uz granicu onda se i Klanu treba pitati. No kako je Daluka napisao, to vrijeme je prošlo.