29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
i jeno pitanje okole mačak...kako se gore zovu sivi, rekli bi pepeljasti mački?pul nas se takovi zovu Pušo, Pušić.fusher, iskreno, ne znan al ću pitat. Me par da bi moglo bit Sivac, aš ako je vol bil te boje tako su ga zvali.Ali "njihov" odnos prema živini je čudan. Moj ujac ima mačka , krasnega, rošastega. I pitan ja da kako se zove. Mačak odgovori on. To mu je ime.Kad govoriš Pušić nasmel san se aš moje po maminoj linije zovu Puhovi , a mlade - Pušići. Tako san i ja va jednoj faze živjenja bil Pušić.
Kad bi va jedni kući zaklali judi, na čelu z bekaron,
Takva šterna "ljepotica " naprosto ne odgovara Studeni. Fuj tko ju je izmislio i napravio.
Citat: milić - 22.02.2013., 16:32:40 Takva šterna "ljepotica " naprosto ne odgovara Studeni. Fuj tko ju je izmislio i napravio.A tko ju je napravio i što znači ovaj znak na njoj?
Ta rupa je u razini s okolnim zemljištem.U podnožju je jednog brdašca. Nikad nisam bio u njoj i ne znam koliko je duboko iskopana . Otvor je cca 1.5 x 1.5 možda i manji .Loše se služim kompjuterom pa ti to ne mogu predočiti napr. pomoću Google Eartha , ali evo ti broj kat. čest. 1136/1 u kat.općini Studena pa ne sumnjam da ćeš se ti već snaći na stranicama katastar.hr