29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Alen Vitasović ".... ja ne moren više tako ja ne moren brez Žnje"
iliOliver Dragojević: " cilega života moje tilo jebe Žnje"
već par dana razmišljam o ovoj temina to razmišljanje ponukala me objava jednog mog prijatelja špiljara na fejsu, je li to izmislio ili samo podijelio, ostat će mi još neko vrijeme tajnanosvakako me pokrenulo u otvaranje ove temevjerujem da svaki kraj, da ne kažem selo ima neku priču o nekom skrivenom, neobičnom ili nedajbože nadnaravnom biću , kojim se nekad djecu plašilo, ili se jednostavno u šali zabavljalo pričajući pričeovo je sada pravo mjesto da stavite koju priču iz svog kraja ili priču koju ste čuli, možda iz nekog drugog kraj, ma može i iz svijeta, prednost mala šaljivim pričamakoja je to objava pokušat ću je prenijeti po sjećanju , mitska bića Istre i DalmacijeŽnje, biće koje napastvuje i opsjeda mahom muški rod, te ih seksualno zlostavljaprimjeri se mogu vidjeti iz naših pjesamaAlen Vitasović ".... ja ne moren više tako ja ne moren brez Žnje"iliOliver Dragojević: " cilega života moje tilo jebe Žnje"u komentarima objave par je ljudi prihvatilo pričupa su spomenuta još neka bićanpr: Žnju kao izreka ni Žnju ni brez Žnje
Da, Luka
iskazujete samo nepoštovanje prema autorskom djelu pisca teksta mijenjajući riječi i izvodeći nekakve konstrukcije.