Mislim da je svakome tko je vidio istup ravnatelja jasno da je on brižan.
Slažen se posve s Modričkom da treba postaviti pitanje odgovornosti onih koji su ga postavili na to mjesto i to prvenstveno stoga jer su, kao i ja, u par minuta mogli shvatiti da on nije za takav posao. Ostavimo li po strani pitanje plaće i novaca, ali odgovorna osoba na čelu službe brige o starima, mladima & slično, je ta kojoj je posao prepoznati je li netko sposoban za taj posao ili ne. Ako ga već ne možeš smijeniti, zbog stranačkih i sl. razloga, ako se već ne možeš posvađati sa županijskom organizacijom, trebaš naći osobu koja je sposobna odraditi posao uz uhljeba i dati joj ovlasti. U konkretnom slučaju, mislim da se on ne bi ni bunio.
Svaki "kaplar" zna, da kad na kapiju staviš budalu, onda sjedni i plači ...
Isti, navlas isti problem je i s "nasiljem u obitelji". Ne može se ministrica izvlačiti kako je još u veljači poslala jasne instrukcije ... Da pripreme sobe za izolaciju i sl. Kao da ne živi na ovom svijetu! "Ženske kuće" nemaju mjesta ni za redovnu djelatnost, zadnja su rupa na svirali.
Mogla ih je samo izvjesiti na oglasnu ploču, s istim uspjehom! Kad daješ instrukcije, pogotovo na daljinu, moraš bar provjeriti ima li ikoga s druge strane, nekoga tko prima te instrukcije.
Tako da bih ja bez problema okrivio ministricu Bedeković i to zbog nehaja i nesposobnosti. Jer tako se ne rukovodi s velikim sustavima: ne štancaš instrukcije samo zato da kod frke možeš oprati ruke!
Pitam se je li uopće provjerila ako su dnevna izvješća iz Splita sva bila copy/paste!?