29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: milić - 16.10.2019., 18:05:25 Mulac se je reklo za muškega ... otroka kega je mat rodila a da ni bila oženjena. Isto kod za ugljenari, mušku mulu, dešpetjivega malega.
Mulac se je reklo za muškega ... otroka kega je mat rodila a da ni bila oženjena.
Zač neki reče Krnjevo a neki Sveti Nikola Sad se opeta spominje tisti mod prevoza judi tzv. gradski vlak a jedna od stanic da bi bila i ova na Krnjeven ka je sadahna va lošen stanju ča ni niš čudno aš već ni ni vlaki ni delavci .
citiram:"Još jedna stvar me, kot brodogradirelja, veže za Krnjevo. To je on spomenik postavan 2005. za 100 let brodogradilišta. Taj spomenik se mane ne pijaža aš mi se čini da je zrivan nekako va stran da se zgubil va ten prostore. Mane zgjeda kot važ za rožice. Verovatno bi bilo boje da ga je drugamo premestit. Pada mi na pamet on kantun ča zapiraju Zametska i Liburnijska ulica, on parkić."nema mi logike, ako ti je spomenik grd, a grd je, bolje da stoji ovako u zapećku, gdje se manje vidi...
Citat: milić - 13.11.2019., 11:16:52Zač neki reče Krnjevo a neki Sveti Nikola Sad se opeta spominje tisti mod prevoza judi tzv. gradski vlak a jedna od stanic da bi bila i ova na Krnjeven ka je sadahna va lošen stanju ča ni niš čudno aš već ni ni vlaki ni delavci . Slažem se da ni radniki ali mislim da sada ne izgleda uopće loše
A ča su ono porušili? Ovo je ok ako čekaš pet minuti a naši vlaki su poznari da po njimi moreš štelat uru - ako su datumi na njoj.