29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Onaj komad opasnog izgleda mislim da je tromblonska mina.
Citat: zokxy - 16.01.2018., 06:40:23Onaj komad opasnog izgleda mislim da je tromblonska mina. Neće bit, prije nešto ovako, nema neke reference da bi se pobliže odredio kalibar.
Da više sliči tome , naime, preveliko mi izgleda za tromblon . Veliko je otprilike 20x7-8 cm i teško oko 2kg
Ja sam u nedjelju sa ja moren i sinom mu i jednom wanabe članicom udruge obišao Bakar.
Ja još nisam uopće bio na Plišu iako sam bio na plakatu kojim se pozivalo na prošli ili pretprošli uspon.
Bili smo na tradicionalnom pohodu na Pliš u siječnju 2007. Godine. Ove godine smo razmišljali o tome da ponovimo lijepi planinarski izlet, a željeli smo i u Bakar.Na kraju smo se odlučili na vođeni razgled grada Kastva s naglaskom na preporoditelje s područja Kvarnera i Istre , koje su organizirali Udruga turističkih vodiča Liburnija i Turistička zajednica grada Kastva povodom dana međunarodnog priznanja republike Hrvatske 15.siječnja. Na kraju su nas počastili tradicionalnom zakuskom uz rakijicu i kroštule.Bio je lijepo organizirani razgled i ugodno društvo. Fotografije pohoda na Pliš 2007.