29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Sorry, a koji su to windowsi koji imaju opciju Undo/redo koju mogu koristiti pri radu s datotekama?
Citat: Magnum - 08.05.2017., 00:55:48Sorry, a koji su to windowsi koji imaju opciju Undo/redo koju mogu koristiti pri radu s datotekama?Screnshoot je bio iz Windows 10 file explorera , a sada sam probao isto u Windows 7, iako tu nisam našao opciju u meniju, Ctrl-Z je uredno vratio datoteku na mjesto s kojeg sam je move-irao u novi folder. Have you ever accidentally deleted the wrong file, or duplicated files while trying to select them with the mouse? Those types of mistakes can be extremely frustrating, but there’s a really, really simple way to reverse them.All you have to do is use the Ctrl+Z keyboard shortcut, or use Edit \ Undo on the menu.This is especially handy when you are trying to select a bunch of files, and accidentally move the mouse and copy them into the same folder instead:[...]https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/stupid-geek-tricks-undo-an-accidental-move-or-delete-with-a-keyboard-shortcut/
Ono, glup sam.... Fakat ima. Sad sam išao kopati i iskopao. Kod mene je to po defaultu iskopčano u toolbaru. I dalje ne vjerujem, a gledam u to. Idem se sramiti sad jedno sat vremena....
Citat: Magnum - 08.05.2017., 17:41:56Ono, glup sam.... Fakat ima. Sad sam išao kopati i iskopao. Kod mene je to po defaultu iskopčano u toolbaru. I dalje ne vjerujem, a gledam u to. Idem se sramiti sad jedno sat vremena....Ako ti je lakše, to postoji od Viste a ja sam to skužio na win 7 ali tek otprilike kada je win 10 izašao.