Poštovani
ovim putem obavještavam svekoliko pučanstvo da sutra u subotu 22,04 sa početkom u 08.30 ujutro započinje peti jubilarni tomos susret kod mene u kastvu
prvi tomosoljupci stižu ujutro iz zg,samobora,ogulina i riječkog đira ,nalaze se kod mene i idu đir do plomina i nazad preko šušnjevice,vranja i poklona te se olčekuju u kastvu oko 13.00 di svih čeka roštilj i pijača te nam se pridružujue još dosta ljudi
Oko 15.30 krećemo motorima prema rijeci i idemo u dogovoreni obilazak mololonga sa motorima do kraja (dobili smo odobrenje od lučke uprave) te planiramo stati na terminalu radi cuge i malo slikanja-potom produžemo do zvjezdarnice na sv križu uz cuga pauzu i slikanje.Potom oko 18.30 povratak preko drenove i viškova u kastav i roštiljanje do trdo škuo
Ako je nekom zanimljivo pogledati ove motoriće koji su mnogima bili dio mladosti i odrastanja neka se neku dobu nacrta dole i pogleda i poslika motoriće.
Napomena-član sam tomos foruma već deset let i ekipa koja se druži je ozbiljna,i motori su većinom stari restaurirani,ukusno nadorađeni ili dorbo očuvani primjerci a ne skleparije koje ste navikli vidjeti koje voze 13godišnjaci okolo kuće.
Evo-morda kemu bude interesantno..
dve tri slikice sa starijih druženja -danas je nas puno više