29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Hm ne kužim baš... Ako je slikano s obalnog pojasa znači da će ovi katovi što se vide na slici moći vidjeti more. Možda i još jedan kat niže. Inače, cijeli Trsat uz "gornju" Krautzekovu ulicu ne vidi more ("normalne" kuće) i ne plaču baš previše zbog toga. To samo ja tu pi..im. Kvadrat tog "no view" terena je bio, u špici potražnje, 250 € pa si ti misli.
kad sljedeći put dođem na Trsat, slikat ću vam pogled sa svog prozora, da vidite kako se lijepo uklopila u okoliš Ono što nikad neću moći razumijeti je ta vječita želja za pogledom na more. Valjda zato jer sam ja odrasla bez toga (S.Krautzeka), tako da mi je to i dan danas najsporednija stvar na svijetu. Naravno da moja mama koja je odrasla na Kozali, s pogledom na cijeli Kvarner, proklinje dan kad se doselila na Trsat
Tako je Asterix. Ja tu trkeljam ko u onoj basni o kiselom grožđu. Pa je skupo pa neće videt more pa... ko da ću kupit tu stan. Onaj koji kupi zna zašto je kupio, a onaj koji ne kupi zna zašto - nije kupio. Uglavnom - ima još neprodanih stanova i na Vežici, kraj C&C u Kontuševoj od istog izvođača. Da su tako atraktivni nebi više od godine dana čekali kupca.
Ono što nikad neću moći razumijeti je ta vječita želja za pogledom na more.