29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Opomena zbog vrijeđanja druge nacije! Ovaj put si prošao bez brisanja posta, a za idući put... Molim da izbjegavate šablone, kao Talijani, mali, žgoljavi, nisu za rat i te monade.Mi, Hrvati pravi borci, jaki, lijepi...Nisam ni ovaj put dvosmislen.
Citat: milić - 19.12.2016., 14:00:12Opomena zbog vrijeđanja druge nacije! Ovaj put si prošao bez brisanja posta, a za idući put... Molim da izbjegavate šablone, kao Talijani, mali, žgoljavi, nisu za rat i te monade.Mi, Hrvati pravi borci, jaki, lijepi...Nisam ni ovaj put dvosmislen. žal mi je ča tako misliš ali postoje neki stereotipi na ki se čeli svet i okolica ruga ,i internet i mediji su puni tega--mogal si čera videt zezanciju na račun al banota na novoj tv ili kultni lik collonela bertorelia va allo aloo itd izd ako ćeš -obriši ća al ne rabi bit veći papa od pape
Jesu li talijanke isto žgoljave ? Neki ih imaju doma pa me zanima odgovor.
Sad sam se sjetio...Neki dan sam se svađao (razuvjeravao ga) s mojim prijateljem jer je rekao - glupi Grobničan.LLeonu je, koliko se sjećam, izbrisan post zbog diskvalificiranja nas iz brdovitih predjela itd. ''Svi su ljudi dobri, ili nisu.'' Milić
to mu je samo bila škuža-sigurno ni samo radi vici raskrstil z rojenin bratom