Ajmo redom:
Lleona ignorirajte, ionako sve što radi u zadnje vrijeme je da trola i prosipa jal
Trola.. hmm.. možda malo da..
Jal ne, nego me samo hvata smijeh kad vidim da nakon 3 stranice dogovora nikome ništa nije jasno.
I onda ne mogu a da se malo ne zaj....
a nedavno je poljubio zatvorena vrata muzeja negdjetamouEuropi od silne organizacije.
A dobro, ja sam kriv jer oni nisu na svojim web stranicama napisali da u tom periodu ne rade.
Pisao je samo orario sa danima u tjednu, (čak i na vratima, ne samo na webu) bez datuma, pa se podrazumijeva da su stalno otvoreni. Kasnije smo u razgovoru saznali da su oni nekakva udruga i da su svi volonteri, pa... uglavnom dosta šepavo, što je čudno za tu toliko hvaljenu Europu.
Na kraju je sve ispalo odlično, jer smo umjesto muzeja dobili vožnju u vlaku sa parnom vučom.
Nas će bar biti jeftino skupiti. Bitno je da se nas opet skupilo preko 15, a broj ljudi na našim izletima također nešto govori. Lako ti je 4 čovjeka skupit i organizirat za izlet, to i ja mogu, al eto veliki mi brojevi ne idu nešto ...
E j...ga, sad ćemo se još natezat oko broja sudionika i cijene.
Nije 4 nego 8, uz napomenu da sutrašnji izlet nije nigdje javno objavljen, nego ide samo odabrana ekipa, sa pozivnicama. Što i nije mala brojka s obzirom na relativno visoku cijenu izleta (kombi s vozačem, hotel 4*, ulaznice za muzeje, ručak u pivnici...)
Je li sad jasnije? Ako meni ne vjerujete, imam ovdje 2 svjedoka, pa neka oni kažu svoje.
Bogmesačuvaj, čime se ja ovdje moram bavit u 2 ujutro.