29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: milić - 09.11.2017., 20:24:37Kasnije sam imao auto pa se nisam vozio busom tako da ne znam kad je prestao ići kroz selo. Ali ja ne vozim od 2002. tako da od tada sigurno ne vozi kroz selo. Bio sam od tada jednom pred 3-4 godine kad sam prošao šetnicu od Marčelji do Marinići i iznenadio se koliko tu još ima šume, obzirom na priče da je Viškovo preizgrađeno. Nije za ovu temu ali IMHO stoji da je VIškovo preizgrađeno. Nije problem u šumi, nego tamo gdje su zgrade. Baš zgrade ne kuće, mada ni sa kućama nije predobro. Najgora je situacija s južne strane, konkretno ima jedan mala "četvrt" gdje ima nekih 6 ili 8 zgrada sa po (valjda) 6 stanova do koje, ili kroz koju vodi jedan stari "kolni" put koji je samo asfaltiran. Dakle ima mjesta samo za jedno vozilo.
Kasnije sam imao auto pa se nisam vozio busom tako da ne znam kad je prestao ići kroz selo. Ali ja ne vozim od 2002. tako da od tada sigurno ne vozi kroz selo. Bio sam od tada jednom pred 3-4 godine kad sam prošao šetnicu od Marčelji do Marinići i iznenadio se koliko tu još ima šume, obzirom na priče da je Viškovo preizgrađeno.
Ma da... Ali to je druga priča. Želim reć da je ostalo dosta sačuvane šime, obzirom koliko je kuća nabacano u prostoru.
Kad se radi bez plana to je tako i bog. Tko je to dozvolio pitam se ja?
Tu na slici analiziraš dvorište jednom članu udruge Tu su još 3 kuće u planu