29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam doma na optici, kažu 100 brzine, a ovdje sam na sticku, i ovo je rezultat
Ma da, dobro, stick ide 4G, to je ipak malo brže, iako ovisi o signalu mreže...
- Internet flat ono do 100Mbit/s (sada do 30Mbit/s)I postavi on vrag zna što i gledam- TV radi ki avijon, telefon radi, vrag zna koja mu je opcija, a pitam ga što je s internetom. Kaže on meni da je provjerio preko svog mobitela i da radi. I sprema se on dalje...A neka žica posred stana. Pitanje je ima li tko to što košta cca 270 kuna a da je jeftino i dobro. A da, mali je napisao da je to neki TP link.Ma ne 100 na sat, pardon sekundu nego prokleto manje.http://i65.tinypic.com/2v9ztyb.jpg
Raskrinkat ćemo to, samo pomalo.
Jedina relevantna aplikacija za mjerenje brzine interneta u RH je HakoMetar, sve ostalo je "trla baba dlan, da joj prođe dan".
Citat: Daluka - 25.07.2016., 10:44:46Jedina relevantna aplikacija za mjerenje brzine interneta u RH je HakoMetar, sve ostalo je "trla baba dlan, da joj prođe dan".Jedino što se mjerenja moraju izvršiti preko žice, wifi ne dolazi u obzir.
...A Hakom metar traži instalaciju Jave, ne pada mi napamet samo radi toga instalirati još jednu potencijalno (a svako toliko i stvarno) sigurnosno jako osjetljiv komad softvera.