Autor Tema: Prvenstvo Hrvatske i Završnica kupa iz muške i ženske sportske gimnastike  (Posjeta: 4034 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Magnum

• Administrator
  • Sr. Member
  • Datum registracije: Svi 2013
  • What do you see in the dark, when the demons come?
    • Magnum's place
Prvenstvo Hrvatske i Završnica kupa iz muške i ženske sportske gimnastike

Kastav, sportska dvorana, 08.11.2015. donosim samo mali dio dječjeg natjecanja kojem sam prisustvovao jutros....

Par fotki je ovdje a ostatak tko želi može pogledati ovdje (ima ih samo 18, nije se Marti više dalo biti tamo...):  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1664133640529911.1073741873.1472785526331391&type=3

« Zadnja izmjena: 09.11.2015., 00:41:41 od magnum.cro »
Objasniš li nešto tako jasno da nitko ne može pogrešno razumjeti, netko će ipak krivo shvatiti.

Offline Magnum

• Administrator
  • Sr. Member
    • Magnum's place
Objasniš li nešto tako jasno da nitko ne može pogrešno razumjeti, netko će ipak krivo shvatiti.

Offline Magnum

• Administrator
  • Sr. Member
    • Magnum's place

Offline milić

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Tra 2012
 :bravo
Bazni sport i meni jako drag, a zapostavljen. Ili mi se samo tako čini? :hmm
Prošeći se z manun okolo Trsata.

Offline Magnum

• Administrator
  • Sr. Member
    • Magnum's place
:bravo
Bazni sport i meni jako drag, a zapostavljen. Ili mi se samo tako čini? :hmm

A čuj, puno djece vidim da ide na gimnastiku, Marta mi ide u GK Rijeka, odmah do njih je i GK Vita...

A znaš da kod nas prolaze samo stvari s loptom. Svi ostali sportovi su po meni malo više ili manje zapostavljeni...

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Vel 2012
A znaš da kod nas prolaze samo stvari s loptom. Svi ostali sportovi su po meni malo više ili manje zapostavljeni...

Još bitno manji skup sportova je popularan - mora biti timski i moraju ga igrati muški.  Ovo je nužan ali ne i dovoljan uvjet - vidi ragbi.

"Kad je tako prije desetak godina Nada u Splitu igrala finale amaterskog Kupa prvaka Europe protiv ruskog Zenita – ponavljam, finale europskog Kupa prvaka! – ne samo da utakmice nije bilo u izravnom prijenosu Hrvatske televizije i izvještajima nacionalnih medija, već je nije bilo niti u sportskim vijestima, niti na teletekstu, niti igdje: nijedna jedina rečenica, ni sutradan, ni nakon mjesec dana, niti ikad. Do dana današnjeg Hrvatska ne zna da je jedan hrvatski klub 2006. u Hrvatskoj, u Splitu, igrao finale Kupa prvaka. "

Offline Magnum

• Administrator
  • Sr. Member
    • Magnum's place
Strašno. Nisam neki sportski lik i ne pratim baš sport, tu i tamo ako se radi o Rijeci ili reprezentaciji što se tiče nogometa, reprezentacija u rukometu, boks ili neki drugi borilački sport još i popratim ako je neko veliko takmičenje.

Skijanje tu i tamo ako nemam pametnija posla.

No, ovo što ti spominješ je definitivno sramota za jednu ovako malu državu. Vjerojatno je veća vijest bila tipa da je Mišo mahao lijevom rukom, a ne desnom kako to inače čini.

Poslano sa mog HTC One max koristeći Tapatalk

Offline elvis

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Datum registracije: Vel 2012
To je napisano povodom nesreće :

U trideset osmoj minuti utakmice „osmica“ Hillsa iz Glasgowa i kapetan hrvatske reprezentacije na ragbijaškoj „baušteli“ u Škotskoj, Kaštelanin Tonči Buzov, rijetko je nesretnom igrom slučaja u srazu „jedan na jedan“ s protivničkim igračem glavom zaorao Beveridge Park i ostao beživotno ležati na travnjaku. Stadion u Kirkcaldyju zanijemio je od užasa gledajući kako igrači i klupski liječnici pokušavaju reanimirati hrvatskog ragbijaša, te ga nekoliko trenutaka kasnije ubacuju u kombi Hitne pomoći. Utakmica je, naravno, prekinuta, Buzov je prebačen u lokalnu bolnicu Victoria, gdje mu je ustanovljena fraktura vratnih kralježaka.

Mjesec dana trebalo je, eto, da iz dva-tri sata avionom udaljene Škotske u Hrvatsku stigne vijest kako je jedan hrvatski sportaš – pače, kapetan nacionalne reprezentacije - teško nastradao na terenu i da se bori za život. Da je, eto, bila riječ o nogometašu, već bi grozdovi hrvatskih reportera visili na porti bolnice