29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Da i ja dodam, to je prvi post koji je prijavljen na forumu otkako postoji - s porukom da se makne link na profašistički blog. Nakon malo čitanja zaista me ideje koje iz tog narečenog linkanog članka izviru iritiraju. Koga zanima, neka se obrati direktno z355ku da mu u pp pošalje link, ovako javno ga nećemo propagirati!
A i ova putanja izbjeglica, ne čini li se logičnije da je bliže otići u Deutzlannd preko Rumunjske i Slovačke, a pogotovo za one koji idu dalje prema Švedskoj ili Norveškoj?
doista je malo previše drugačiji i sad vidim da može biti i opasan, a očito postoji i dobar robotski nadzor nad onim što se objavljuje. Nisam bio nikad fan fašističkih sljedbenika, zapravo me to uopće ni ne zanima, na taj spomenuti link sam slučajno naletio i vidio neke poveznice sa ovom temom. Jednostavno mi ne pripadamo vremenu na koji se članak odnosi i ma kakvo viđenje toga pripada nekom drugom vremenu, povijesti. Na sudu bi rekli , neka porota zanemari spomenuti navod
Citat: z355ko - 03.11.2015., 08:30:21doista je malo previše drugačiji i sad vidim da može biti i opasan, a očito postoji i dobar robotski nadzor nad onim što se objavljuje. Nisam bio nikad fan fašističkih sljedbenika, zapravo me to uopće ni ne zanima, na taj spomenuti link sam slučajno naletio i vidio neke poveznice sa ovom temom. Jednostavno mi ne pripadamo vremenu na koji se članak odnosi i ma kakvo viđenje toga pripada nekom drugom vremenu, povijesti. Na sudu bi rekli , neka porota zanemari spomenuti navod BTW nije bio "robotski nadzor", a spomenuti link se ne bavi "razmišljanjem izvan kutije" ili "na drukčiji način" nego vrlo poznatom metodom poznatijom pod imenom "povijesni revionizam".Na dan 9. studenog obilježavamo 77. godišnjicu Kristalne noći. Toga dana njemački nacistički režim potvrdio je ozbiljnost svojih namjera i riješenost da ih sprovede do kraja. Kristalna noć je kulminacija višegodišnjeg procesa stavljanja Židova u Njemačkoj izvan društva i izvan zakona.A to što je neki trgovac napuhao odštetni zahtjev teško se može smatrati dokazom o tome da mu je u stvari odgovaralo da mu porazbijaju dućan.