29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
LLeon uočen u kukuruzištima istočne Slavonije spreman za klanje Sirijske djece u obrani katoličke Europe i načela Božjih zapovijedi.
Žene, djecu i starce prihvatit i zbrinut dok se rat ne smiri, a ostali-gonjaj natrag.
Gomila ljudi je iz ovih krajeva odlazila u Njemačku i ostale razvijenije krajeve iako su i ovdje imali kuće a nije bilo ni rata.
Kada se ideje rasne, nacionalne i vjerske superiornosti presele iz političkog mraka u vladajuće elite onda ponekad imamo smiješno-žalosne rezultate. Češka je glasala protiv kvota koje je odredila Europska komisija jer je tom odlukom Češka trebala u naredne dvije godine primiti 4853 izbjeglice, a od 2007. do 2013. u Češku je uselilo 320.000 imigranata. Slovenija je u istom razdoblju primila 166.000 useljenika bez obzira na recesiju i krizu, a sada održava izvanrednu zatvorenu sjednicu parlamenta zbog nekoliko tisuća izbjeglica koje su putovale nekoliko sati između Brežica i Šentilja. U tri godine 904.000 Rumunja emigriralo je u druge države OECD-a, a rumunjska vlada glasa protiv kvote od 6351 izbjeglice koje treba primiti u sljedeće dvije godine.
Saudijska Arabija kao muslimanska i neopisivo bogata zemlja ne želi primiti izbjeglice iz Sirije ili drugih zemalja, niti jednog!Ironija: ta ista zemlja je ponudila njemačkoj izgradnju 200 džamija za 500.000 izbjeglica koji se očekuju ove godine.
Možemo, ako to želimo, reći da mi želimo tu budućnost samo za sebe i da je ne želimo dijeliti. Ne bi bili prvi, a sigurno ni zadnji koji bi prihvatili latinsku izreku "mors tua vita mea" ali onda ne lažimo da smo katolici i/ili humanisti, ili išta drugo što bi značilo da smo bolji od običnih životinja koje štite svoj teritorij.
Što je loše u "životinjskom" štićenju vlastitog teritorija?
Jes, što je je, Mušica je pretjerao s onom izjavom. Vjerujem da je bio pod "utjecajem" kad je to pisao.
Što se tiče "klanja djece"...nisi čuo za šalu i sarkazam?...pa mogao si skužit po karikaturi Ramba...mogao sam stavit i pravog Ramba u akciji zar ne
Na kraju priče ja, pored sve krize u lijepoj našoj i potrebe za masovnom bježanijom u dojčland, imam tri sina i kćer..pridonio sam opsojnosti Hrvata pa ajde u akciju..ne truć..trać po forumima nego se pobrinut da nas divljaci brojčano ne nadjačaju
Možda nisi primjetio, ali nakon tvog posta, tog istog Ramba sam 2 dana imao kao avatar. Toliko o mojoj ufenđenosti. Btw, nitko nije primjetio da i u mojim postovima ima dosta zajebancije i sarkazma?
Jučer je predsjednica Grabar Kitarović odlično rekla (ne mogu sad napamet točno citirat ali otprilike): Kad pitate "izbjeglice" gdje idu, kažu: u Njemačku. Zašto? Zato jer se tamo dobro živi. To nisu izbjeglice, nego ekonomski migranti (to je ono što ja otpočetka govorim i odmah na početku sam rekao da je ova tema ima promašen naslov)
Ne može Europa primit svu sirotinju i bijedu ovog svijeta.
Sad smo mjesec dana od početka ove teme. Želim samo pitati: uza sve one puste teroriste koji su se prošvercali kao izbjeglice, je li itko čuo ma i za jedan stvaran slučaj raskrinkavanja terorista? Ili su sve evropske policijsko-obavještajne snage jednostavno nesposobne!?