Meni se najviše sviđa - moja.
Nažalost zbog formatiranja nećete ju doživjeti kako treba. Da sam znao da će tako loše ispasti ovdje nebih ju ni stavio. Ali ča je tu je!
Kigorova mi je iskorak i u temi i u kutu snimanja. Jako, jako dobro.
Magnumovi kolori su nenadmašni. Odlično!
Grašćinin Povh (tako nekako Klanjci kažu "puh" i ja se uvijek slatko nasmijem kad oni to izgovaraju za moje u Studeni - Pouvhovi- tako nekako zvuči) je - rijetkost. Bilo koju životinju je teško ovako uhvatiti u objektiv. A pogledajte mu samo okice. Prestaršene do, do...nemam riječi. Možda straha.
Janova fotka se može nazvati U pravi čas. To je uloga fotki - zaustaviti trenutak. Pardon, jedna od uloga.
Zvijezdu ne mogu više ni vidjeti. Pa makar bila i morska. Dosta mi ih je. Damir zna da se ja šalim. Lijepa uspomena s ljetovanja, ali ništa više.
Malenina kuća me rastužila. Kad god vidim ovako srušene kuće pomislim koliko je truda uloženo u njenu izgradnju. Pa koja je radost bila kad se usele stanari. A onda ovako. Ma da je crni Rom
uselio bilo bi bolje. Ovako samo velike pohvale za fotku.
Zokxyjeva slikica grožđa me podsjetila na berbu. Tu je negdje. I ode mi misao na Pag, u Nevalju. Tu sam par godina pomagao prijatelju u trgatvi. Ali oni imaju niske trsove tako da me još bole leđa od onda. Nezaboravno. A slikica je zokxyijevska. Bolja od one zadnje, kvrgave.
Elvisova fotkica mi se jako sviđa. Crno-bela, baš ono, umjetnička. Ali mi je naslov pomalo prozaičan. Ja bih dodao još i trava. Znači: Mjesec, drvo, kamen i trava.
Teška odluka, ali već je odglasano.