29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ali cipit dite proti ospican, je čista bedastoća, preporuča se da ih dite preboli čin prije i onda je bezbrige za cili život, pa si smo ih prebolili, ke ti nisi.
Tu nije riječ o zakonima koji su pisani na hrvatskom jeziku, već na jeziku koji samo sličan hrvatskom i počesto nemaju riječi isto značenje kao u hrvatskom jeziku.
Citat: z355ko - 17.07.2015., 08:20:01 Tu nije riječ o zakonima koji su pisani na hrvatskom jeziku, već na jeziku koji samo sličan hrvatskom i počesto nemaju riječi isto značenje kao u hrvatskom jeziku.Si siguran da ne pričaš o "informatičkom jeziku" ili "građevinarskom jeziku" ili "automehaničarskom jeziku" ili "doktorskom jeziku" ili ... o bilo kojem "strukovnom jeziku" koji je za ljude koji nisu te struke gotovo pa strani jezik? Koliko pravnika bi razumijelo slijedeći paragraf? IPv4 adresa je u osnovi 32-bitni binarni broj. Kako je u pravilu vrlo teško pamtiti niz od 32 znaka '0' ili '1', češće se koriste druge notacije, a najčešće od svih decimalna notacija. Decimalnu notaciju se od 32-bitnog binarnog broja dobije na sljedeći način: 32-bitni broj se odvoji u četiri 8-bitne grupe, svaka grupa se zapiše u dekadskom obliku, te zatim u zapisu prikažu odvojene točkama. Prmjer
Citat: fusher - 16.07.2015., 19:41:17pazi ja san za to da se ki neće nemora cepit al kad banu takovi roditelji na kantridu z bolnen otrokon od neke boli tipa tetanus da mi se ih prosljedi na ćepanje! daj malo bolje razmisli, ko dite se cepi proti tetanusa? i zač, anti tetanus se dobi kad se ča dogodi, ma to je druga stvarali cipit dite proti ospican, je čista bedastoća, preporuča se da ih dite preboli čin prije i onda je bezbrige za cili život, pa si smo ih prebolili, ke ti nisi.za još nike druge bolesti je slično, bi rekli oni otamo izbosne, skuplja pita neg tepsija, više škode more storit to cipljenje nego bolest proti ke se cipiš i to je dobar razlog da se ne sili dicu cipit. Ko je otrok pravo , dobro , iz zdrave familije ako se do njega drži kako "bogzapovida" takovih mu bedastoć ni ne rabi. Ko je otrok boljehav , a onda je za razmislit. Moja kćer je bila vavik zdrava se dokljer je nis morav peljat cipit, potljer i je bilo vavik nič, se do puberteta.
pazi ja san za to da se ki neće nemora cepit al kad banu takovi roditelji na kantridu z bolnen otrokon od neke boli tipa tetanus da mi se ih prosljedi na ćepanje!
Zač nijedan duhtor neće potpisat takov dokumenat? Da snosi potpunu odgovornost za štetu nastalu od posljedica cijepljenja?
znan razliku med ospicami i kozicami, preboliv san i eno i drugo, i isto tako skoro si ke poznan iz moje generacije i si su još živi,
a i o tetanuse malo znaš....
a to je pitanje čija su djeca, svojih roditelja ili države? tko odlučuje o tome što je za neko dijete dobro? Pa nisu valjda svi roditelji maloumni pa da im je država skrbnik djeci.
ne pizdi! 4 meseci san imel radnici va apartmane, slavonci. 4 meseci lancuni nisu oprali ni šugamana, potloh blata da san z lopatun čistil, lancuni va smeti hitil (ovo ne seren, nego zaspraven) bitno da su jin puna usta rvacke domovine, rvacke kulture, boga, isusa, marije....i sad da ja i oni budemo va isten kulturološken i inetelektualnen range? nebin se rado baš toliko kalevat na ljestvice