ne
divlji medvjedi su u stvarnom životu i žive po svojim instinktima, medvjedi(barem tako kažu) nisu svjesni i ne upravljaju svojom stvarnošću, ne kreiraju je , ne manifestiraju ono što smisle.
problem nije u učenju od roditelja ili učitelja, to bi bilo posve u redu, no problem je u tome da se odmah po rođenju pod svaku cijenu djetetu nameće zaborav svog originalnog ja i inkodiraju se programi, a ti programi u stvari služe za isisavanje energije, energije originalnog ja, te spiritualne valute koja je najvrednija na ovom svijetu.
Znam izgleda nestvarno i nejasno.
Pojasniti ću.
Sve što u našem životu postoji zahtjeva našu pozornost, kamo je pozornost usmjerena to postoji, to je naša stvarnost.Pozornost je naša spiritualna valuta, način na koji manifestiramo realnost. U svijetu se vodi krvavi rat, ne za resurse, ne za teritorije, već za našu pozornost, za tu energiju.
Ako nam već u djetinjstvu inkodiraju programe koji nam zamagle sjećanje na stvarno iliti originalno ja i onemoguće manifestiranje željene realnosti, već (a stalno manifestiramo neku realnost htjeli mi ili ne) nas usmjere na manifestiranje realnosti prema njihovim željama, mi manifestiramo njihovu kreaciju, prostim davanjem pozornosti:-)
kako
ovaj forum nije stvaran, nije živ, nije se rodio iz biološkog tijela svoje majke, već je nastao nečijom idejom, kreacijom i postoji samo zahvaljujući davanju pozornosti nas koji ga pratimo, mi mu dajemo energiju. Uskratimo li mu tu pozornost, vrlo brzo će prestati rasti, "živjeti" i za neko vrijeme(kad potroši energiju(pozornost) neko će ga izbrisat i neće ga biti. Ovaj forum je memetički entitet. Misaona tvorevina koja se hrani našom pozornošću. Misaona tvorevina su i države. Institucije, religije itd