29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ča ćemo i štorije o kanulu od bazgovini, kako su sardelice sadili, zvonik rivali, kravu nanjega zdigali...
da je nekakov bršjan al plevel zrasal mej kamenen od zvonika...za skaler previsoko, a z poneštri odzvona prenisko....pa se je jedan spametil (op.a. najbrže onisti ki je imel ideju z bazgoven topon) da stave jenu gredicu al muralić gore skroz poneštru, jeno kolo z špagon i tiramola je finjena. onda kravu da su zavezali i zdignuli da će pojist tu zelenjavu. ona se je prestrašila i sirota posrala oveh ča su špag potezali zdola
@elvis, nadam se da se ne ljutiš: uspio sam ih spojiti.
Citat: fusher - 01.09.2015., 00:33:28da je nekakov bršjan al plevel zrasal mej kamenen od zvonika...za skaler previsoko, a z poneštri odzvona prenisko....pa se je jedan spametil (op.a. najbrže onisti ki je imel ideju z bazgoven topon) da stave jenu gredicu al muralić gore skroz poneštru, jeno kolo z špagon i tiramola je finjena. onda kravu da su zavezali i zdignuli da će pojist tu zelenjavu. ona se je prestrašila i sirota posrala oveh ča su špag potezali zdolaNisan čul ovu verziju. (Nemren bilivit!)Ovu mi je stari ispričao , a čini mi se da je i u knjizi Jardasovoj Kastavština...Bršljan zarasal na crekve. I neki se spameti da bi to mogla krava obrstit.Parank, špag oko vrata i idemo.Na pol puta krava je isplazila jezičinu-jer se ugušila.- Mate, Frane vište, krava će se pojist aš se već obliževa!
AAAAaAaaAaaA, križtićaćin!!!
Slikano s drona ili?