29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...Par primjera:Link na album u kojem se nalaze fotografije svih ovih pečata je https://www.flickr.com/photos/zokxy/sets/72157650672995754
Glavar gradjanske uprave 43.
sad sam naučio nešto novo iz povijesti od Koblera i Daluke. Imamo petokraku...
Na čelo ovog istog tijela iz prethodnog posta dolazi u meni nepoznatom času Gabrijel Korenčić, koji očito nije zgriješio ni u očima OZNE, jer ga potom nalazimo i kao potpisnika uz pečat nekad velike riječke građevinske firme "Asfalt", koja je gradila dobar dio Jadranske magistrale!"Asfalt" je izrastao iz predratnog istoimenog poduzeća Sime Kudiša (1902.-1961.), koji je nakon nacionalizacije bio direktor iste firme. On je pokopan na Trsatu u A-V-127. Ujedno je "Asfalt" koliko znam, jedina građevinska firma u Jugoslaviji koja je propala (nakon Kudiševe smrti)!
Citat: Daluka - 17.02.2017., 15:06:54Glavar gradjanske uprave 43.Ovo je isto kripto-spika: Turina je po činu nešto u diplomaciji, mada ne ambasador. Radio je u konzulatu na Rijeci. A pečat je složen tako da djeluje kao da je u pitanju organ vlasti.Rijeka je sve do potpisivanja mirovnih sporazuma s Italijom 1947. bila dio Italije, a ne NDH, odnosno Jugoslavije.