29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Je li to nekakva sprdnja na račun koncerta? Hrvatski pjevač održava koncert na teritoriju Republike Hrvatske. Gdje je problem? Spdnja je koncert Željka Joksimovića i ostale balkanske boranije na KVARNERfestu. Festival na kojem će "na jednom mjestu biti predstavljena najbolja jela, suveniri, običaji i manifestacije cijelog Kvarnera, te najbolji ugostitelji i proizvođači vina, sira, maslina i ostalih autohtonih proizvoda." (NL) Frend na poslu (inače Dalmatinac, ali jedan od rijetkih za koje bih krvi dao... neka, neka, čeka njega drugi tjedan ribanje za današnjih 4:0 ) me već 3 dana zajebava oko toga, da kakvi smo mi to Primorci, Riječani, kad nam na takvoj nazovi domaćoj manifestaciji pjeva Halid Bešlić. Kaže (i ima pravo): "Da nama na dane dalmatinske kuhinje dođe Joksimović, mi bi ga u onom loncu skuhali." Na MIK-u očekujem najmanje Hanku Paldum.
Na MIK-u očekujem najmanje Hanku Paldum.
http://www.24sata.hr/show/beslic-odusevio-splicane-srna-nije-dosao-na-koncert-173212
Citat: LLeon - 16.05.2015., 19:56:52Na MIK-u očekujem najmanje Hanku Paldum. Seku Aleksić si zaboravio? Ona bi privukla više gledatelja
Spdnja je koncert Željka Joksimovića i ostale balkanske boranije na KVARNERfestu. Festival na kojem će "na jednom mjestu biti predstavljena najbolja jela, suveniri, običaji i manifestacije cijelog Kvarnera, te najbolji ugostitelji i proizvođači vina, sira, maslina i ostalih autohtonih proizvoda." (NL)
Kvarnerfest pa Halid i onaj Joksimović koji se iživljava na curama na X faktoru...fuj