Bravo ja moren!
Sto put san to rekal a sad san i napisal. Koliko samo potekovanja, zvanja... i jubavi rabi za ovako neč organizirat.
Mane interesira kuliko je judi bilo "službeno", čisto zarad "uvida u situaciju". Kuliko ste mesa pojili, popili...
Jako puno zvanja,moljakanja,nagovaranja....
judima je se servirano i opet ih je teško skupit-ajde jedan je čak iz tuzle potegal i rezerviral si app na pećinah-dok je on bil znami-hanuma (u pravon smislu riječi
) je imala slobodnu subotu...
ali ipak-tip je stupil u kontakt prvo dolaska u ri sa Labusom i subotu jutro prvo razgledal Galeb
oko 40 i neč tomosi od tega cca 30tak urednih a ostatak malo slabije održavanih ono više motori za mulci,+ jeno 5 simpatizeri sa drugim markama motora
judi okolo 50tak
mesina sveukupno oko 20/25 kil cca
lonac fažola 7 litar...
pijača-neznan-prikupil 86 kom ambalaže -latice/boce po 050 kn+cca va smete finilo oko 20+ straneh latic i boc-pijaće i mesa ostalo pa san čera storil još jedan mini roštilj afterparty za par prijatelji
ja osobno san častil sa 7 kg čevapi i 6/7 kg vrata,carskega,i roštiljki.+baksa kole/2 kartona biri..ostalo su donesli drugi
-moje pravilo je da ekipica iz ri i okolice neš donese u naturi-soldi ne dolaze u obzir a judi iz zg,vž,vg,og,pu i slično neka samo donesu sebe same