29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Ako treba prijetiti i jebati firmu koja posluje dugo dugo godina i sve ove godine sranja plaća uredno sve dadžbine dragoj nam državi, dragom nam gradu, plaća uredno dobavljače, uredno isplaćuje plaće i kooperante, onda nas stvarno treba JEBAT. Firmu koja je donira Dječju bolnicu Kantrida, zdušno pomaže Udruzi roditelja djece najtežih invalida Anđeli,
Baš bi volio pročitat komentare tih dušebrižnika ala naš LLeon kojem je neukusno sprdat se sa gradom koji teče a nije neukusno ljude nazivat histeričnim babama, zokinim krdom ili kako ono...bocoljub
Doniraju dj. Bolnicu Kantrida i udrugu Anđeli. Ok, svaka čast, ali kakve to veze ima sa temom?
a zašto se onda ti hvališ kada to izbjegavaš?
Citat: elvis - 21.08.2015., 10:42:25 a zašto se onda ti hvališ kada to izbjegavaš? ? ? ?
Bio sam kod njih mislim 2 puta, promijenit zimske/ ljetne gume. 50 kn sa balansiranjem za 2 gume, bez računa.
A možda je ovo bila isprika? Citat: LLeon - 16.07.2015., 20:05:08Bio sam kod njih mislim 2 puta, promijenit zimske/ ljetne gume. 50 kn sa balansiranjem za 2 gume, bez računa.
Obratite pažnju na za korejske registracije netipičnu naljepnjic od države.I, da ne bude zabune, vozač nije naše gore list, nego Korejanac Vulgaris.
Važi li i ovo?
Naljepnicu VGKT sam imala na autu kad je malo tko to imao u gradu. Pred cca godinu sam ju skinula; sad imam Ilirijinu verziju, koju malo tko ima u gradu Tri put hura za Iliriju