29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
našoj Riječanki!
Ajde više položi. Otpast će mi i onomalo kose što imam
Ja niš ne Kontam
Baš bih voljela vidjet da si ti LLeon npr. privatnik, pa da te za majstorski ispit bez kojeg ne možeš zadržat obrt natjeraju da polažeš fiziku, kemiju, mehaniku i slično.....i da ti ocjenjuju kvalitetu zavara i obrade metala kao bravaru na šest modela
(njeni moraju bit živi, mora ih nać i ne bi smjeli bit rodbina).....
Ali ipak nisam odoljela da ti ne napišem ovo.
Ti stvarno samo s***š stalno i bez veze uopće ti se neš ni javljat , aš stalno soliš i misliš da si pripametan, a tako ćeš nastavit i ne promijenit se nikada.
Ma sve OK, kužim ja to. Progovorila bi na dupe, da ne možeš na usta ili tipkovnicu.
Citat: LLeon - 12.10.2014., 21:27:15Ma sve OK, kužim ja to. Progovorila bi na dupe, da ne možeš na usta ili tipkovnicu. ...ali da to baš ti kažeš...
Nakon toliko godina nakon što smo svi pozavršavali svoje škole i popolagali ispite uz više, manje ili nimalo učenja, nije lako učiti o bilo čemu, makar te nešto i zanimalo, a kamoli učiti o nečemu što ti je španjolsko selo, i biti uvjerljiv pred komisijom da ti to znaš. Svi znamo koji smo u nekoj starijoj dobi polagali kakav ozbiljniji ispit gdje je prolaznost oko 30% kao npr na mom državnom ispitu.