29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ovako, po toj cesti se više uz Plodine nemože proći, napravljen je plato i više nema cesteNa Sv kuzmu ima početak te ceste i može se izaći van na Hrastenici (Čavle, kraj boćarskog doma)Koliko sam ja probao u Mavrincima se nemože izaći ....
Danas sam provjerila ovu dionicu...putem preko Rebar se može doći do Plodina
Ovako, po toj cesti se više uz Plodine nemože proći, napravljen je plato i više nema ceste
I na 4x4 cestu za Hahlić (nisam mislio ništa loše)
Dobro je da si provjerila, možda sateliti pokazuju krivo
Gle, skoro da si i ti meni "ukrao" fotografiju
Ali danas mi je privuklo pažnju nešto sasvim drugo. kad sam došla nadomak samih Plodina primjetila sam na jednom brdašcu čudne nakupine kamenja. Nije onako kao obično kamenje naslagano već kao neke polukružne formacije sa dubokim ulegnućem u središtu slova U:
]Da nije to možda od zadnjeg rata, po tvom opisu to se nalazi iznad ex Benčića, šta se radilo u Benčiću za vrijeme domovinskog rata?
Sa brda Rebar je čisto neloš pogled, da ne kažem pregled, ex kasarne na Trsatu
Citat: elvis - 06.01.2015., 20:53:58Sa brda Rebar je čisto neloš pogled, da ne kažem pregled, ex kasarne na Trsatu razumel bin zada brega minobacači i kakovi topići, ne kontan ča bi storili i z čen z ovakovemi položaji. ča su misleli da će neki na nje jurišat dokle je ča va grade rušit?jedino morda vojna obuka kopanja poljskega zaklona a da to vide z trsata i kao maju osjećaj "sad smo u okruženju, bre"