Hvala lappino baš mi je drago da me nadopunjavate i pažljivo pratite izlaganje jer tada dobijen volju za daljnji rad....
ono ko financijska injekcija
Na žalost danas je put dosta obrasal travom i granjem.....meni je osobno ovo najlipši dio grada....va šumi si a grad je tako blizu...
situacija je pozitivna jer smo na dobrome putu a kako su ove oznake identične onima na vrhu Rebra ako ih pratimo moremo doć do gori i ostvarit zacrtani plan....ali....nije zlato sve što sjaji su govoreli pokojni...
evo ovdi se lipo vidi ja san dosal do same kuće na trsatskome brigu i onda se spustil doli a Ivanov put ide sa druge strane kuće po ovome putu doli dakle promašaj je bil za oko pedesetak metri....
.
jasno cilj je rebar i onaj prije opisani put
intersantno područje ali se ipak nešto kopa i sadi...
ivan je dosti nepouzdan jer igra na savjest vlasnika nekretnina
kako ga je samo ovamo uspjel dovuć....žalosno jer nekada je bil mažen i pažen, opran svake nedilje ponos i dika kuće a danas....
detalji ljudskoga truda, ti boga ovdi i bi kanabis rodil
ovo je ono ča ja stalno govorin, kotlina počinje od Orehovice, zatim se diže na Kuzam pa spušta na bakar, potopljena je va Bakarskome zaljevu zatim izlazi na bakarcu i diže se na križišće i onda ide do novog vinodolskoga....sve je to jedna te ista kotlina....
ivan stvarno koristi svaki slobodni lutak za označavanje
vidi ti vraga pa mi sa Ivanim stvarno idemo na Rebar i ostvarenju plana ...pa i pruga je tu.....
sjećate se onoga ****ne koristiti toalet dok je vlak u stanici ****jer je škulja za kakat bila direkt sa vagona na prugu....pa se moralo ....
ala nagradno pitanje na ča vas ovo podsjeća?
? ki pogodi ima Velebitsku (ovo je Solin)
ala ču van dat Kviska - ovo raslinje je ključ....nas ovome brdu.....dakle raslinje i brdo ....