Pazi sad ovo, Socijalna služba je znala za nasilje u obitelji.
A sad pitanja:
1. Zašto (opet) nisu reagirali ako je bio prijavljen zbog nasilja u obitelji?
2. Djelatnik HV-a, logističar s činom bojnika, liječenje od PTSP-a? Svašta. U MORH-u od 1996.? Sve poluinformacije.
3. Miran i povučen, sve dok (kao što LLeon reče) don nije puko ko Peruča, ali svi (od susjeda do firme, a preko Soc. službe i bolnice gdje se liječio, ako se liječio) su znali da nije čist. I nisu reagirali?
4. Iz osobnog iskustva znam kako čovjek lako plane (ali ipak, pretjera ga), sad pitanje, na kojim lijekovima je bio, neki izazivaju male epizode koje se pristojnim riječnikom ne mogu opisati...
5. Zašto se kad netko drugi napravi nešto slično ne kaže "uposlenik INE, pekar u pekari "Šenica", brodostrojar na prekvalifikaciji, i tako dalje, a čim se spomene vojska, odmah sve puca od razvlačenja po medijima? Pa ima ime i prezime i toliko i toliko godina, on je čovjek i kao takav je počinio djelo. To što je on iz HV-a i/ili branitelj nema apsolutno nikakve veze. Pitur iz Špičkovine ubio pola sela... Nema takvu težinu kao djelatnik HV-a i nije takva vijest...
Ma, na kraju krajeva sve što sam napisao nije više niti bitno. Njih više nema, a netko je zakazao, doktori, MORH, socijalci, sud, marsovci....
I opet nitko neće ništa napraviti, opet nitko ništa NE MOŽE napraviti, sve do slijedećeg slučaja....
Obiteljsko nasilje? 10 godina robije, oduzimanje svih roditeljskih prava, obitelj skloniti i maksimalno im pomoći, pa ti mlati doma....
Uh, svašta sam ja još tu napisao, ali sam pobrisao da ne pretjeram...