29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ova špilja sa moje slike je na cesti Sv.Petar - Potoki, koliko vidim na tvojoj karti je označena kao Oruška (ili Druška, ne vidim dobro pročitat).
U prošlom putopisu je osvojen Veliki Planik- najviši vrh Ćićarije. Ovog puta sam se odlučio za Vojak- najviši vrh Učke. Pucam visoko. Puno puta sam bio na Učki, prošao brojne staze, ali nikada je još nisam ispenjao u jednom komadu, od mora do vrha.
Da bi sve bilo po PS-u, krećem od nule, sa lovranskog mula
mislim da je ovo Suhi vrh
Citat: LLeon - 02.11.2014., 01:30:38Da bi sve bilo po PS-u, krećem od nule, sa lovranskog mulaŠečerčiću, ovo je prava nula https://lh6.googleusercontent.com/-epKFxzdNyLY/U2Jp47BIG_I/AAAAAAADS3s/fqKW5sAhrSM/w942-h530-no/2014-05-01%2B09.30.38.jpg
Cjepidlako, krenuo sam od +1m.
A tko je pokrenuo pitanje "prave nule"? BTW taj put sam uz obalu mora kalibrirao visinomjer (barometarski je), dignem se do ceste i pogledam, kad ono piše -2m ?!?
To se i nama dešava, a najjače mi je kad idemo veslat. Evo baš gledam podatke od zadnjeg, nadmorska nam je išla od -29 do +35m, a u biti smo cijelo vrijeme bili na 0mnv.
Ne, ne mogu vjerovat.. i ovdje dolaze.. bogohulništvo na ovom prekrasnom vrhu.. ne shvaćam.. koliko bolestan um moraš imat.. koji to mora bit čušpajz u glavi..
Citat: LLeon - 10.05.2015., 23:13:38Ne, ne mogu vjerovat.. i ovdje dolaze.. bogohulništvo na ovom prekrasnom vrhu.. ne shvaćam.. koliko bolestan um moraš imat.. koji to mora bit čušpajz u glavi.. Jednako "bolestan" kao onaj koji bi smatrao da se vozilima smije samo na ružna mjesta
Pustimo to, nego što kažeš o ovom hodniku. Možda bi bilo zanimljivih otkrića unutra. Ja nisam prolazio dalje od ovog zazidanog.