29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nadite i onaj uspon jeeppom na vrh Tuhobica.
please note that offroad driving is stricktly forbidden by law in Iceland. If the road does not have a number do not drive, even if there are tire tracks. It damages nature for decades. Those who drive offroad will be fined by the police. Please do not drive offroad!
Citat:please note that offroad driving is stricktly forbidden by law in Iceland. If the road does not have a number do not drive, even if there are tire tracks. It damages nature for decades. Those who drive offroad will be fined by the police. Please do not drive offroad!
Asterix je na Tuhobiću bila pješke a tako će i ostati, hvala na ljubaznom pozivu. Mislim da na forumu nije poanta tko drži čiju stranu , nego u slobodi izražavanja svog mišljenja. Ne moramo misliti isto i to je ok. Nema ništa goreg od nekog tko šuti kao pi..a.Da se razumijemo, ja nemam ništa protiv prolaska vozilom preko bilo kakvog puta, ma kakav god on bio, ali kad vidim nekog idiota da ide po netaknutoj prirodi, po nečemu gdje vozilu stvarno nije mjesto, e to je onda, po meni, za svaku osudu.