29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: LLeon - 03.10.2014., 19:36:46Godinama koristim PB i nikad mi se ovo još nije dogodilo. A da objasniš kako ti koristiš taj drek
Godinama koristim PB i nikad mi se ovo još nije dogodilo.
Koliko se sjećam, ti si to najavio za dan kad mi budemo u skveru:
Citat:Magnume, slike su ti fantastične [/size] uživam gledajući ih, ali ja ne bih bio ja..... nigdje niti jednog jedinog slovca opisa slika. Ne treba oko svake trkeljat, ali brate mili, barem koje slovo... Valjda vam je inž. Klarin i ispričao nešto. Možda nešto što ni ja ne znam, pa bi me zanimalo.Šef se brže- bolje pohvalio i izreklamirao na REF-u (u nadi da će privuć kojeg novog člana, ali slabe mu koristi od toga) tako da ovu temu čitaju mnogi naši sugrađani kojima brodovi nisu bliska tema, pa bi im bilo zanimljivo pročitati i poneko objašnjenje. REF laik će se zapitat, koji vrag je ovo??? A nigdje nikakvog objašnjenja.Ma potpuno si u pravu... Danas sam cijeli dan bio vani i nisam stigao apsolutno ništa napraviti.... Nabacao sam fotke i mislio da ću dodati tekst na njih, samo da malo pohvatam konce... Barbića koji nas je vodio baš nešto nisam ni čuo/slušao, tako da podatci nisu baš neki, ali potrudiću se sutra nešto i napisati. Svečano obaćejem, barem nešto malo, valjda će ostali dodat šta ša ćemo umetnuti...
Magnume, slike su ti fantastične [/size] uživam gledajući ih, ali ja ne bih bio ja..... nigdje niti jednog jedinog slovca opisa slika. Ne treba oko svake trkeljat, ali brate mili, barem koje slovo... Valjda vam je inž. Klarin i ispričao nešto. Možda nešto što ni ja ne znam, pa bi me zanimalo.Šef se brže- bolje pohvalio i izreklamirao na REF-u (u nadi da će privuć kojeg novog člana, ali slabe mu koristi od toga) tako da ovu temu čitaju mnogi naši sugrađani kojima brodovi nisu bliska tema, pa bi im bilo zanimljivo pročitati i poneko objašnjenje. REF laik će se zapitat, koji vrag je ovo??? A nigdje nikakvog objašnjenja.
Citat: LLeon - 03.10.2014., 19:36:46O tome sam pričao Miliću: 950 tona teška krmena sekcija Cable enterprisea, na kotačima.LLeone ovo me jako interesira. Daj malo napiši još o tome, što znaš. Gdje je sekcija napravljena, kako je ukrcana na baržu, kako su transporteri ukrcani...Išao bi ja do krme, ali nas vodič nije pustio. Još je nešto i palo s palube...
O tome sam pričao Miliću: 950 tona teška krmena sekcija Cable enterprisea, na kotačima.
Bulb s dva propelera, što je rijetkost, spreman za montažu na brod Cable Enterprise.
Brod, nisam uspio saznati ime, netom izašao iz Lenca u lijepom izdanju spreman za otplovljenje.
Brod Dolphin na vezu.
Zagaznice su oznake koje prikazuju gaz broda. Ovo 8 M znači gaz od 8 metara. Nekad su se stavljale i zagaznice u stopama (ft).Nadvođe je .............
Sjetio sam se jedne sitnice, ovo plavo desno će biti najveća jahta na svijetu.... Ona Romanova je druga po veličini, a ova će biti naj, naj, najveća....
Čuo sam i ja to da će to biti najveća jahta na svijetu, dok nisam išao provjeriti podatke. Ovo je Capricorn. Do sada je bio u vlasništvu talijanske Tirrenie. Inače, već je nekoliko Tirrenijinih ro-ro brodova bilo u Lencu na remontu.Najveća jahta je bila Eclipse sa 163m u vlasništvu Romana Abramovića. Prošle godine ga je prestigao Azzam sa svojih 180m, u vlasništvu arapskog šeika. Kako će Capricorn sa 145 m postati najveća jahta na svijetu..?
Citat: ilirija - 03.10.2014., 20:16:41Citat: LLeon - 03.10.2014., 19:36:46Godinama koristim PB i nikad mi se ovo još nije dogodilo. A da objasniš kako ti koristiš taj drekOtvorim PB, logiram se, uploadam slike... ma znaš ono.. klasika..
Image Stats are not available at this time
Free users have limited bandwidth for their accounts, and that limit is set to 10GBs of bandwidth per month.If you need more bandwidth (or storage) Click Here for steps on how to upgrade your account.Bandwidth consumption is counted by the amount of data that is transferred from your account to other sites across the web. The size of the image or video will increase the amount of bandwidth you are using when linking them out to other sites.
Hm ... Ja otvorim PB, logiram se, uplodam slike, ... klasika
Ako se ne varam, rekao je Klarin da će po provi ubacit 40 metara. To bi valjda bilo to.