29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Gledaj simo gledaj tamo mi smo na vrh bunkera o čijim će vam karakteristikama s ... , vojne i ostalih točaka gledanja reći netko koji je kvalificiraniji od mene u tom segmentu. Hvala bogu, na našem forumu ih imade....
Citat: milić - 29.09.2014., 22:00:12Gledaj simo gledaj tamo mi smo na vrh bunkera o čijim će vam karakteristikama s ... , vojne i ostalih točaka gledanja reći netko koji je kvalificiraniji od mene u tom segmentu. Hvala bogu, na našem forumu ih imade....Samo osmatračnica
Citat: Riječanka - 29.09.2014., 22:04:45Citat: milić - 29.09.2014., 22:00:12Gledaj simo gledaj tamo mi smo na vrh bunkera o čijim će vam karakteristikama s ... , vojne i ostalih točaka gledanja reći netko koji je kvalificiraniji od mene u tom segmentu. Hvala bogu, na našem forumu ih imade....Samo osmatračnica Ček, ček. Ako sam dobro shvatio ovo nije bunker nego samo osmatračnica, a bunker je ...?
To je bunker osmatračnica, nema unutra nikakvih položaja za oružje i sl.
Ovi mlađi su se brzo odvojili od nas, kao da je starost zarazna bolest. Jasno da sam i ja mogao za njima, ali nisam htio ostaviti Z355koa i Ivanu jer su nekako teško hodali. Još mi je Z355ko dao štapove da mu nosim, a Ivana Dragu. A šta sam htio nego pomoći kolegi.