29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: RI898RR - 26.09.2014., 16:52:50Dragutin Hirc piše slijedeće:U kojoj knjizi?
Dragutin Hirc piše slijedeće:
Šia je frkao dgovorit
Citat: ilirija - 27.09.2014., 22:24:54Šia je frkao dgovorit Da citiram Riječanku :Si dobro?
Dragutin Hirc piše slijedeće:Sansovo je dio kadi je nogometno igralište na Bakarcu.
e sada odmah lokalni likovi da ca tu delamo? Reko slikamo za Novi List jer delamo reportažu o Križišću......na licu odmah promjena sada su jako ljubazni.....tako da sada redovito koristimo tu foru....jer odmah su sumnjicavi ča mi to delamo i zašto tražimo......
.ne čudi me onda 1991 godina kada Rim opet brani Hrvate od JNA najezde....
Citat: RI898RR - 28.09.2014., 13:12:50e sada odmah lokalni likovi da ca tu delamo? Reko slikamo za Novi List jer delamo reportažu o Križišću......na licu odmah promjena sada su jako ljubazni.....tako da sada redovito koristimo tu foru....jer odmah su sumnjicavi ča mi to delamo i zašto tražimo...... Ovu foru moram zapamtiti.
Na javnim površinama dozvoljeno je fotografiranje ljudi (muškaraca, žena, djece i staraca), životinja, stvari i pojava, ako se nalaze na javnoj površini ili ako su vidljivi s javne površine, ukoliko ne postoji neki izričit znak zabrane. Čak i područja/zgrade/parkovi koja su pod upravom nekoga ili nečega, a javno su dostupna, smatraju se javnom površinom, tj. ako na ulazu nema znaka zabrane, fotografiranje je dopušeno. Dakle, ako nema znaka, ne morate glumiti fotoreportere