29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Elvis, kad kliknem na sliku link ti ne radi ... pogledaj malo
Dala bi se napraviti lijepa tura sa terencem po ex granici, polazak iz Podkilavca 1 Ostaci Kasarne Pod Jašom2 Vikendica "na granici" u postu iznad3 Kasarna Mrzlo (Pišćine)4 Bunker na Šćulcu (iznad kasarne Mrzlo)5 Tunel na Gumancu6 Kasarna Lovrenjak7 Po šumskoj cesti prema Platku8 Guslica ex JNA radari9 Kripanj10 Uspon na Nebesa, posjet špilji i šternama
Dala bi se napraviti lijepa tura sa terencem po ex granici, polazak iz Podkilavca 1 Ostaci Kasarne Pod Jašom4 Bunker na Šćulcu (iznad kasarne Mrzlo)
Zbrojiti terence i ajmo ... Samo da je lijep a ne kišovit dan
S obzirom kakve su ceste bile (po sjećanju) na ovom području prije ovih kiša, to zbilja trebaju biti pravi terenci a ne neki "šminkerski" SUV-ovi
Sve si pogodioIzmeđu 4 i 5 bi trebalo ići u "sklonište rebar" i na izvor Vela vodaNa mom avataru vidiš kojeg "terenca" imamKasarna Lovrenjak
Sve nabrojeno sam već obišao osim izvora Vela voda, pokušao sam ga pronać jednom ali nisam uspio, no sada kada vidim tvoju fotografiju, možda sam i bio pored a da ga nisam skužil
Kasarnu Lovrenjak sam zvao kasarna Železna vrata (Porta di Ferro) jer je ta oznaka najbilža tom mjestu, je li Lovrenjak "pravo" ime?
Tenkić se ne posuđuje, može ga se unajmiti samo sa vozačem
Meni je rečeno da se zove Lovrenjak, do nje sam došao sa Grobničke strane, Požarine-Pod Jaša-Padeže-Cesta za Obruč u kontra smjeru