29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stari Grad: nepoznata lokacija... questa foto è presente in un pannello turistico in piazza Kobler, ma non si capisce che calle era in Cittavecchia, qualcuno sa la risposta?
Do prije nekoliko mjeseci sam mislio da je na ovom mjestu bila gradska šterna,a onda sam pomislio koja budala napravi kuću na šterni,međutim to je bio prolaz k bunaru odnosno Calle del Pozzo.Zapitao sam se gdje je bio taj bunar i odgovor našao na staroj mapi iz 1875. na blogu LPR.Zanimljivo je to što je još jedna kuća bila ispred bunara.Dakle,to danas ovako izgleda:
Citat: superinadecosala - 02.08.2014., 21:33:36Stari Grad: nepoznata lokacija... questa foto è presente in un pannello turistico in piazza Kobler, ma non si capisce che calle era in Cittavecchia, qualcuno sa la risposta? Ho visto tute le foto che ho, quasi 200-300 della citta vecia, ma non sono d'accordo con se dove e questo ... Sulla mapa di citta vecia non mi sembra possibile questa visura ... ma allego la mapa, e provate tutti cercare ... e link http://croinfo.net/forum051novi/index.php?topic=2003.msg31189#msg31189
Mda, poslije sam otvorila prvu stranicu i skužila a zašto to nisam odmah napravila, ni meni nije jasno