29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Zanimljivih se stvari može vidjeti u Dubaiju (iza žice, doduše)...© lappino
Citat: elvis - 07.12.2014., 23:47:57Citat: ilirija - 07.12.2014., 23:25:41Fora je ista. Tamo bacaju smeće u baju, ili neki kontejner, možda kamion. U ovom slučaju, ti si to "smeće", a baja je splav za spasavanje. Slično kao u filmovima, kad vidiš onu čarapu u koju putnici iz aviona skaču u nepoznato. Ja još nisam probao.Pomislio sam da joj je to namjena ali mi nekako izgleda prestrma putanja, bojim se da bi ovakvo spuštanje rezultiralo gomilom slomljenih nogu ... ili ima unutra nekakvo usporenje? Na avionima mi takve cijevi izgledaju puno položenije ... Mislim da je to sve isto. Ponavljam da nisam imao čast (izbjegao sam) skočiti u tu stvar. Samo sam vidio odozgora. Rekli bi oni koji su bili da je jednostavno. Izuješ se, i skupa sa miomirisom svojih nogu, utoneš u dubinu. Nadam se da mi to nikad eće trebati
Citat: ilirija - 07.12.2014., 23:25:41Fora je ista. Tamo bacaju smeće u baju, ili neki kontejner, možda kamion. U ovom slučaju, ti si to "smeće", a baja je splav za spasavanje. Slično kao u filmovima, kad vidiš onu čarapu u koju putnici iz aviona skaču u nepoznato. Ja još nisam probao.Pomislio sam da joj je to namjena ali mi nekako izgleda prestrma putanja, bojim se da bi ovakvo spuštanje rezultiralo gomilom slomljenih nogu ... ili ima unutra nekakvo usporenje? Na avionima mi takve cijevi izgledaju puno položenije ...
Fora je ista. Tamo bacaju smeće u baju, ili neki kontejner, možda kamion. U ovom slučaju, ti si to "smeće", a baja je splav za spasavanje. Slično kao u filmovima, kad vidiš onu čarapu u koju putnici iz aviona skaču u nepoznato. Ja još nisam probao.