29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
I ja sam negdje 1974. pohađao tečaj za zračnog jedriličara. Kad sam odslušao svu teoriju trebalo se ići na aerodrom vježbati. Ali prije je bio liječnički pregled. I tu nisam dobio dozvolu. Imao sam povišen tlak i neku sitnu dioptriju.Uf , al sam bio ljut. Najviše zato što su mi popalili lovu. Sve sam ih prokleo.
Da, ali ne i nemoguća... Bolje je u svakome slučaju, ako se može.... Ipak pričamo o malo većim letjelicama....
Citat: milić - 18.08.2014., 22:00:11Uf , al sam bio ljut. Najviše zato što su mi popalili lovu. Misliš na lovu za zdravstveni pregled ili za tečaj? Mislim da se tečaj nije plaćao ...
Uf , al sam bio ljut. Najviše zato što su mi popalili lovu.
Ma komentirali smo aerodrom na Krku, uzlijetanje i slijetanje.
Plaćalo se i jedno i drugo. Još imam negdje i knjigu o vazduhoplovnom jedriličarstvu koju se isto moralo kupiti. I onda je bilo tezgarenja.
Zrakoplov Vlade RH Predsjednik Vlade na sastanku PSE u Parizu i izvanrednom sastanku Europskoga vijeća u Bruxellesu [/b][/i]Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovat će u subotu, 30. kolovoza 2014. u 10:00 sati, u Elizejskoj palači u Parizu, na neformalnom sastanku predsjednika država i vlada Stranke europskih socijalista.