29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
onaj na zik-zak...kemtrejli!kemtrejlsi!! šprica kemikalije! barij!
Jučer bijah i Ikei u Zagrebu pa sam uspio uhvatiti ovaj kadar s parkinga...Poradi ružnog vremena i brzine (moje brzine izvlačenja aparata, uključivanja, podešavanja i slično...) fotka nije baš, ali mi je to (ako ne računam vladin) prvi domaći zrakoplov uhvaćen objektivom.ZAG/Zagreb - BRU/BrusselsSTD 15:30 CESTSTA 17:50 CESTETA 17:55 CESTAircraft(DH8D) Bombardier Dash 8 Q400Registration(501DD0) 9A-CQEAltitude 3,567 m Vertical Speed +1280 fpmSpeed 365 km/h Track 7°Latitude 46.0027 Longitude 16.2079Radar T-MLAT Squawk 6547
Citat: magnum.cro - 23.09.2014., 10:23:17Jučer bijah i Ikei u Zagrebu pa sam uspio uhvatiti ovaj kadar s parkinga...Poradi ružnog vremena i brzine (moje brzine izvlačenja aparata, uključivanja, podešavanja i slično...) fotka nije baš, ali mi je to (ako ne računam vladin) prvi domaći zrakoplov uhvaćen objektivom.Magnume moram ti pohvalit ovu fotku i navest je kao pravi školski primjer kako bi se trebali slikati avioni i helikopteri sa elisama. Naime, većina ih slika sa dosta visokom ekspozicijom pri kojom se zamrzne pokret elise pa letjelica izgleda kao da visi u zraku. Inače, meni su jako lijepi Croatijini avioni s ovim kockastim repovima (i British mi je simpica, isto zbog repa).
Jučer bijah i Ikei u Zagrebu pa sam uspio uhvatiti ovaj kadar s parkinga...Poradi ružnog vremena i brzine (moje brzine izvlačenja aparata, uključivanja, podešavanja i slično...) fotka nije baš, ali mi je to (ako ne računam vladin) prvi domaći zrakoplov uhvaćen objektivom.
To su priče kao da su nam brom stavljali u JNA u čaj, hahaha
Citat: magnum.cro - 25.09.2014., 22:54:32To su priče kao da su nam brom stavljali u JNA u čaj, hahaha Ako i jesu ... nije djelovalo
Evo nekoliko snimljenih na zemlji, aerodrm Grobnik: