29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo i ruševina spomenute kasarne, ako se dobro spominjem rekoše ime lokaliteta Vojsko?
Citat: elvis - 25.06.2014., 20:42:44Kompletni GPS track ture u dva dijela - do Suhog (čitaj roštilja ) i od Suhog preko Guslice do Grobnika.15 minuta izgubim dumajući zašto mi se neće otvorit GPS track OD Suhog i onda skužim da su oba dijela zapravo ista- DO Suhog.
Kompletni GPS track ture u dva dijela - do Suhog (čitaj roštilja ) i od Suhog preko Guslice do Grobnika.
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Ispravljeno.
Fusher, ti bi i otukao fascio, pa moram tajnu odnijeti u grob
Nego, gdje je slika roštilj-majstora? Najvažnijeg čovjeka ekspedicije ste zaboravili.
Sad tek vidim.. roštilj na plinsku bocu.. ajme.. kakvo bogohuljenje..
Elvis a šta ne može tura u nekom obliku kao sport-tracker slika? Pliz ako imas postavi
Citat: Sabina - 26.06.2014., 21:10:14Elvis a šta ne može tura u nekom obliku kao sport-tracker slika? Pliz ako imas postaviNemam, ali mogu napraviti
... a kako si mislio da napravimo 90 km sa cca 15-tak stajanja i obilazaka i još k tome da skupljamo drva, palimo, čekamo žar i sl. i sve to u 12 satiOvo je sve super ispalo a roštilj-majstor je i savrsen vozač i još k tome je i Elvisu zategnuo lanac na motoru tako da je nakon 3 padanja lanca u početku kasnije odvozio cijeli put bez ijedne greške.
Jedan uklesani spomenik - lokacija poznata fotografu ... rijedak očuvani fascio u kamenu ... Moram pogledati u arhivi, mislim da je pred dvije godine kad sam ovo prvi put obišao alpinac lijevo još bio na mjestu, sad ga nema ...