29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
možda je pitanje smiješno i glupo, ali može li mi netko objasniti što su to vetrenice
Nešto sam sa Zoxom pričao ali nisam sve najbolje shvatio pa još malo pojašnjenja.Voda koja se stvara na "jezeru" dolazi sva iz zemlje?Onaj regilirani potok (kanal) koji ide uz cestu od Vlačine prema Podhumu dovodi vodu od kuda kamo?Sva voda koja se pojavulje u bazi i iza Putnika uz autoput dolazi iz zemlje ili ima pritoka?Gdje počinje (izvire) Sušica?
Sušica ti izvire na kraju Podkilavca, u borovoj šumi,
Sušica je potok koji ide kroz Mudnu dol, jelda?
ne pada mi na pamet kuda točno prolazi Sušica
Citat:Sušica ti izvire na kraju Podkilavca, u borovoj šumi,Sušica je potok koji ide kroz Mudnu dol, jelda?
Citat: Asterix - 11.06.2014., 11:11:17 ne pada mi na pamet kuda točno prolazi SušicaProlazi kroz Podkilavac, koliko ja znam
Jesi bio možda na onim slapovima Zale kad ima vode? Mene je oduševilo kako je krasan taj kanjon.
Pojavila se prvi puta ove godine bujica koja dolazi sa planine ispod Ćunine glave, posjetitelji Hahlića koji dolaze "po planini" gore vidjeli su kako izgleda put i planinaPrije nekoliko godina grom je udario u ovce i zapalila se planina, trava je izgorila i voda radi svojePojavi se velika bujica i na jednom dijelu ceste voda je napravila kanal dubok skoro metar
Citat: madcox - 11.06.2014., 18:37:32Citat: Asterix - 11.06.2014., 11:11:17 ne pada mi na pamet kuda točno prolazi SušicaProlazi kroz Podkilavac, koliko ja znamNa ulazu u Podkilavac kad prolaziš po mostu, ispod ti teče Sušica, isto kad ideš od Dražica prema Jelenju, sa desne strane se vidi slap i tu se spaja Podrupac i Sušica
Dada, na to sam ja i mislila, a Gonjušu....
tek sam sad skužila da je zove Gonjuša (a ne Govnjuša)