29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Istina, ali i o kvaliteti tih filtera na termoelektranama bi se dalo raspravljat.
The car has zero emissions, but if you take into account the carbon dioxide produced by making the electricity in the first place, the ZOE's CO2 rating is around 54g/km.
apropo, zač današnji auti troše va prosjeke koliko i oni pred 30 let? da ni naftni lobi?
niki ne računa jeno 10,000€ za novi akumulatori nakon 2-3 leta...
samo 120-150 km traju po driten. ne važi se na ono preko 200, to je va extrim povolnji uvjeti, tj po tošine nazdolun. znači v Reke predviđan nekeh 80-90 km.
a ča se tiče potrošnji, pusti ti katalogi i brošuri kade se kompjuterskun simulacijun prihaja do broji od 5-6 L/100 km. i ja vozin sasvin normalno. škoda ča ni ki bil smanun od Vrbovskega do Ogulina, auto mi inače troši oko 45-50 kn plina na 100, sad je siromah pogutal 90, muzika do kraja da duša neboli kako motor vrišće i da vidiš korši
Cijena najma baterije koju ja gledam. Ako produžiš na 84 mjeseca, cijena je isto 79eur.
Kakav se polovni auto dobije za 3000 - 4000 eur, koliko to ima godina?
jedno pitanje, kad van se to sokocalo od eletričnega auta pokvari ki će van ga, kade i za koliko popravit? pazi ni to promenit jednu diznu, pumpu benzini, ležaj alternatora, grijač ili svećicu...koliko servis košta? ne mislite valda da servisa ni?