29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dokaz da sam zaista koračao ovim otokom
Vrag mi nije dao mira i počeo sam se pitati gdje je ta špilja, špilja galeba Marka i njegovih nebeskih prijatelja. A bila je tamo, jako blizu, pokraj lanterne. Iz daljine sam u brdu, u kamenjaru ugledao drveće kako raste jako čudno, na neobičan način. Približio sam se i stvarno imao sam pravo, špilja galeba Marka je ovdje, preda mnom, blago je otkriveno. Špilja je imala dva ulaza koja su prekrivala dva drveta i razno grmlje (divlji šipak, kupine, šparoge, spičke...). Prvi ulaz je bio u potpunosti neprohodan, dok sam se drugim oprezno spustio. Ispod površine sam ušao dobrih 10 ili 15 metara te stao. Za ići dalje je bilo previše opasno, bio je mrkli mrak, a za ulazak nisam imao gotovo nikakvu opremu. Uzeo sam kamen u ruke i bacio ga, no kuda je on pao i koliko duboko nisam uspio utvrditi. Vratio sam se na površinu jer je unutra bilo dosta hladno i lagano krenuo ka mostu
Daj mi reci, jer ja se više ne sjećam .. kad prelaziš most kao pješak nitko te ništa ne pita, jelda?
A sad, nekome se sviđa nešto, a drugome je to baš bezveze. O ukusima...
plažica ne izgleda previse gostoljubljivo...nekako mi se čini da su kamenčići preoštri a ja sam uvijek tamo zamisljala idiličnu plažu s oblutcima.