29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Izvor Rječine je uvijek bio prvi izbor, uz vodu, livadu, mogućnost roštilja...ali zadnji put kada sam bila (a bilo je to dosta davno) gužva je bila nesnosna. Zamalo su ljudi sjedili na par metara jedni od drugih.
Park Golubinjak...kažu da je dobro ali da se mora platiti upotreba roštilja što mi odmah briše sve ljepote i draži boravka u prirodi.
Voz na Krku je po meni jedno jako lijepo mjesto gdje si dovoljno daleko i gdje te zaista nitko ne dira.
Fužine pored jezera mi je lijepo izletište gdje često idemo ljeti kada su vručine u gradu nesnosne.
Citat: Sabina - 21.04.2014., 09:03:21Voz na Krku je po meni jedno jako lijepo mjesto gdje si dovoljno daleko i gdje te zaista nitko ne dira.Kad platiš mostarinu dođe te isto kao Golubinjak. OK mjesto.
A lokacija, ako sam dobro skopirao je ovo u sredini do kuda vodi makadam:https://www.google.hr/maps/@45.3609166,14.4065666,802m/data=!3m1!1e3
Citat: LLeon - 21.04.2014., 18:18:50Citat: Sabina - 21.04.2014., 09:03:21Voz na Krku je po meni jedno jako lijepo mjesto gdje si dovoljno daleko i gdje te zaista nitko ne dira.Kad platiš mostarinu dođe te isto kao Golubinjak. OK mjesto.Koliko je mostarina? Ako ideš do Golubinjaka autocestom i to košta
čuo sam da se zadnjih dana tamo često viđa slika ljudi koji pecaju ribe?!?!Žao mi je što nisam sposoban inaće bih otišao dole da vidim te hrabre junake koji tu ljepotu prirode žele uništiti......5 velikih šarana za mrijest je pred 2 god ubačeno,za 2 sam čuo da su ulovljena....još 3 i nema više ribica u bari,
I ne zaboravite 40 kn za obiteljski izlet.
Da čujem ideje čemu je ovo trebalo služiti?