zato kružnu turu počinješ s Porozine
Kružnu turu sa Porozine sam krenuo iz dva razloga a niti jedan nema veze s novcem.
Razlog prvi je što sam na ideju došao od LLeonove ture koja je išla tim smjerom. U komentaru na moju vožnju mi se javio jedan Francuz koji ima nekog roda na Grobniku i rekao da je napravio ovu turu ali u suprotnom smjeru. Možda budem i ja kada se poveća broj vožnji između Brestove i Porozine jer s time dolazimo na drugi razlog.
Razlog drugi je što sada na liniji Brestova - Porozina voze samo dva trajekta dnevno, ujutro u 9 i 9:30 te poslije podne u 16 i 16:30.
Ovim smjerom sam krenuo malo prije 7 i došao doma malo prije 17. Da sam išao u obrnutom smjeru u 17h bi bio tek pred 3km uzbrdicom od Brestove do Porozine . Nakon toga bi mi ostalo još možda i 2 h do doma. I ovako mi je "otišao" dobar dio dana, a onako bi otišao cijeli. Jedino što bi se stigao dobro najesti ujutro.
BTW trajekt nije besplatan za bicikle

, ne mislim za bicikliste, cijena je 15kn, nego baš za biciklu naplate također još 15kn. Nisam probao ali pretpostavljam da ako je bicikla na/u autu onda ide besplatno.