29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: ilirija - 18.10.2015., 21:42:29 Svaka čast. Samo mislim da više ne radi. Mislim da je na taj način napisao ispravno, u stilu "nakon završetka školovanja radi u ..., nakon dvije godine daje otkaz i seli u ..."
Svaka čast. Samo mislim da više ne radi.
PS briši ovo milinjo, tema je tvoja
...1901.god otvoreno je novo groblje na Trsatu. Na njemu je sagrađena kapela novcem općine Sušak-Trsat. Posvećena je sv.Mihovilu arkanđelu i u njoj se vrši služba Božja od 1902.god. A sliku na oltaru naslikao je akademski slikar Pavačić....Kapela sv. Mihovila na Trsatskom groblju.
E jesi neki... Mislio sam i dalje iz toga crpiti informacije. Samo ja. A sad si objavio tu pa će ceo svet da zna.Reci javno, hvala Kobler na ovom lijepom uratku.
Citat: milić - 22.10.2015., 09:28:48E jesi neki... Mislio sam i dalje iz toga crpiti informacije. Samo ja. A sad si objavio tu pa će ceo svet da zna.Reci javno, hvala Kobler na ovom lijepom uratku. Čekaj da završim
E sad. Mislim da sam završio, pa se onda na inzistiranje "druga" milića, zahvaljujem Kobleru što si je dao truda napraviti sve ovo. Hvala "drugu" miliću što sve to obilazi i fotogtafira. Popis je proširen sa par njegovih. Naravno, da ne zaboravim zahvaliti i sebi. I ja sam uložio malo truda. Tenkju