29.02.2024. Oporavak Foruma na novoj adresi....
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vrt familije Host-Franićevi.Taj vrt je toliko bil produktivan da je teta Mimica saki dan šla na placu. Malo salati malo radića, merlin ... Pa črešnji, smokvi...Muž joj je bil Franić ki je delal va Torpede.Imeli su dva sina. Tončić i Renato. A oni su početkon šezdeseteh imeli saki svoju gransporticu. Kakov porše danas...To je onputa bil predmet mokreh sanj sakega mladića. Zajno se videl kako zavodi CC ili ku drugu glumicu.Jako san jih volel. Se. I tetu Mimicu i barbu Franića i dečke. A i oni mane. Ha, ovo vi drugi nemojte čitat.( Pišen samo zarad Ilirije. Barba Franić je volel pit. A si su mu njurgali pa i morda mu nisu teli ni prodat pijaču. Ja san mu bil glavni opskrbljevač. Imel je jednu staklenu pljoskicu pak bi me poslal Biškupoven po rakiju. - Ala MIkić hodi mi kupit malo rakiji, samo ne reci našoj Vitorije (bila mu je sestra) da je to za me.- Dobar dan teta Vitorija. Ćete mi nalet ovu bočicu rakije.- Ča je to za našega Franića?- Ma ke teta Vitorija.- Mikić ne laži. Tr poznan bočicu.)
Na Pehlinu, malo prije OŠ Pehlin, preko puta ex zgrade komande iza koje je sklonište sa izlaznim bunkerom opisanim neki dan na linku http://croinfo.net/forum051novi/index.php?topic=2267.msg42948#msg42948 nalazi se Villa Natalia ... o njoj ne nalazim ništa, pa evo samo par fotki, zanimljivo je zdanje ...